lauantai 27. tammikuuta 2018

TEHTÄVÄ 2 | Oppimissopimus

Nyt on aika laatia oma oppimissopimus. Varaa tämän tekemiseen riittävästi aikaa, sillä mitä perusteellisemmin pohdit menneisyyttäsi, nykytilaasi ja tulevaisuuttasi sitä enemmän oppimissopimuksesta on sinulle hyötyä. 

Pohdi mitä olet harrastanut, kauanko ja mitä olet harrastustesi kautta oppinut? Missä olet matkustellut, milloin ja mitä olet matkoiltasi saanut? Missä olet ollut kesätöissä, kauanko ja mitä työtehtäviä olet tehnyt? Missä olet ollut työssäoppimassa ja mitä olet siellä tehnyt jne. Kohdassa kaksi pohdit nykyhetkeä, opintojasi ja kaikkea mitä teet tällä hetkellä. Kohdassa kolme palaat unelmakarttasi äärelle ja kirjoitat auki mistä oikeasti unelmoit. Kohdassa neljä mietit mitä sinun pitää tehdä oikeasti, että unelmasi toteutuvat. Tässä pohdit mitä valintoja sinun tulee tehdä, millaisia työssäoppimispaikkoja / työpaikkoja hakea, mitä opiskella jne. jotta unelmat toteutuvat. Ja viimeisenä kuvailet mitä on tapahtunut kun unelmat ovat toteutuneet. 


Laadi oppimissopimuksesi A3 paperille. Voit halutessasi liittää oppimissopimukseesi kuvia ja piirroksia. Mutta pääasia on, että vastaat huolella viiteen yllä olevaan kysymykseen.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti